Zespół Żłobków m.st. Warszawy
                        
Nasze żłobki
Zapisz dziecko
REKRUTACJA DO ŻŁOBKÓW
Napisz do nas
DZIENNY OPIEKUN
Zamówienia Publiczne
WYNIKI ANKIETY
PRACA
  



Nasze kadry
 
Stanowisko ds. nadzoru nad produkcją żywności i żywienia
Agnieszka Domańska



Nadzór nad produkcją żywności i żywienia obejmuje w szczególności:

 

1. Opracowanie oraz ocenę merytoryczną realizacji wdrożonych zasad planowania wyżywienia dzieci w żłobkach.

2. Kontrolę realizacji zasad Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP), Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP) i systemu HACCP podczas produkcji posiłków dla dzieci w żłobkach.

3. Udział w przygotowaniu opisu przedmiotu zamówienia na artykuły żywnościowe dostarczane do Żłobków oraz nadzór nad wysoką jakością i właściwym rodzajem asortymentu przeznaczonego dla dzieci w wieku żłobkowym.

 

 

 

Agnieszka Domańska

Główny specjalista ds. żywienia i HACCP

tel. 22 565 23 54

e-mail: adomanska@zlobki.waw.pl



Oferty, komunikaty
Oferty, komunikaty
Stop Krzywdzeniu Dzieci
ZAMÓWIENIA PUBLICZNE
P23/10/2017 Dostawy żywności do placówek Zespołu Żłobków m.st. Warszawy
P24/10/2017 Organizowanie i prowadzenie zajęć rytmiki oraz współorganizowanie imprez okolicznościowych wynikających z pracy dydaktycznej z dziećmi w placówkach Zespołu Żłobków m.st. Warszaw - w podziale na części – IV procedura
więcej...

PoradnikPoradnik
Pomóż !
10 powodów, by nie bić dziecka
Uczę się życia od Ciebie
KONWENCJA O PRAWACH DZIECKA
Nigdy nie potrząsaj dzieckiem.
więcej...


strona główna | nasze żłobki | zapisz dziecko | nasze kadry | poradnik | kontakt | ustawy
© 2006-2017 Zespół Żłobków m.st. Warszawy.