Żeby zdrowym być jak ryba,
trzeba jeść kasze, owoce, warzywa,
Nie czekoladki i landrynki, ale owocowe i warzywne witaminki!!!
Poniżej przedstawiamy przykładową galerię naszych posiłków.
Krem dyniowy z batatem i kolendrą zabielany śmietaną.
Kanapka z masłem, serem mozzarellą, pomidorem i rukolą polana sosem bazyliowym.
Twaróg owocowy z waflami.
Zupa pomidorowa z makaronem.
Waniliowy jogurt z kaszą jaglaną pod jabłkowo-cynamonową kołderką z orzechowo – migdałową posypką plus ciasteczko.
Sałatka owocowa z jaglaną kaszą preparowaną i pestkami słonecznika.
Gofry z twarogiem i musem owocowym.
Pulpet z łososia w sosie pietruszkowym podany z batatem pieczonym, surówką z kalarepy z koperkiem na oliwie oraz kukurydzą gotowaną z groszkiem.
Ciasto marchewkowe z orzechami.
Zupa meksykańska z cieciorką.
Warzywny podwieczorek – frytki z selera, buraków i batatów oraz chipsy z jarmużu.
Brownie z wiśniami i orzeszkami pini.
Kanapka z masłem, sałatą karbowaną, szynką drobiową i ogórkiem.
Panna Cotta z jogurtów greckich polana musem czereśniowym.