Żłobek nr 20 – ul. Wilcza 27a

  • Dane Żłobka
  • Informacje ogólne
  • Kierownik placówki
  • Godziny otwarcia
  • Nasi specjaliści
 

Żłobek posiada 101 miejsc organizacyjnych w 4 grupach i przyjmuje dzieci w wieku od ukończenia 12 miesiąca życia do trzech lat.

Kierownik placówki przyjmuje interesantów - po wcześniejszym umówieniu się- codziennie w godzinach 08:00-14:00

  • Starsza Pielęgniarka – Jowita Barcińska
  • Intendent – Ewa Banaszek

Aktualności

Katar nasz powszechny…

Katar jest nieodłączną częścią naszego życia. Każdy człowiek prędzej czy później styka się z wirusami, które go wywołują. Przed tym nie da się uciec. Katar katarowi

Czytaj więcej »

Informacja dla Rodziców.

Szanowni Państwo, minął pierwszy miesiąc  uczęszczania Państwa Dzieci do naszej placówki w nowym roku żłobkowym. Wszystkim Państwu bardzo dziękujemy za zaufanie i ciekawe propozycje współpracy

Czytaj więcej »

Jadłospisy

Jadłospis

DATA ŚNIADANIE OBIAD ZUPA PODWIECZOREK 23.11.2020 Płatki kukurydziane na mleku d/na mleku roślinnym/mieszanki mleczne. Plasterek sera żółtego z pomidorem chewry i sałata rukolą d/wędlina. Pieczywo

Czytaj więcej »

JADŁOSPIS

DATA ŚNIADANIE OBIAD ZUPA PODWIECZOREK 16.11.2020 Kasza jaglana na mleku d/napój roślinny/mieszanki mleczne. Ser żółty mierzwiony na kanapce z pomidorem malinowym d/wędlina .Pieczywo mieszane z

Czytaj więcej »

Jadłospis 09.11-13.11.2020

JADŁOSPIS 09.11-13.11-2020 09.11.2020 Kakao na mleku d/na mleku roślinnym/mieszanki mleczne. Pasta z białego sera z jajkiem pomidorem suszonym natką d/dżem. Pieczywo mieszane z masłem d/flora.

Czytaj więcej »

JADŁOSPIS 19.10-23.10.2020

DATA ŚNIADANIE OBIAD ZUPA PODWIECZOREK 19.10.2020 Płatki kukurydziane na mleku d/na mleku roślinnym/mieszanki mleczne. Twarożek z miodem d/wędlina/dżem. Pieczywo mieszane z masłem d/pieczywo bezglutenowe ,

Czytaj więcej »

Jadłospis 21-25.09.2020

DATA ŚNIADANIE OBIAD ZUPA PODWIECZOREK 21.09.2020 Płatki kukurydziane pełnoziarniste na mleku d/na mleku roślinnym/mieszanki mleczne. Pasta z sera żółtego z pomidorem suszonym i pestkami dyni

Czytaj więcej »

Galeria

Przejdź do treści